Fabrikanten

separator line
separator line

Contact

separator line
  • Email
  • Telefonisch via
    0594-510480
separator line

U bevindt zich hier: Home » Over ons


Wie zijn wij?

Op 1 november 2009 is Verkeerd Geleverd geopend. Het bedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende producten in de installatie branche. Wij kunnen alles leveren op het gebied van sanitair, verwarming, elektra, verlichting, hemelwaterafvoer (HWA), airco’s & koelunits, boilers, geisers, buizen, knelkoppelingen, PVC en bevestigingsmateriaal.
Door onze jarenlange ervaring in de installatietechniek kunnen wij u op een professionele manier advies geven over bovenstaande producten. Wij zijn zeer aantrekkelijk voor zowel particulieren, zzp’ers & bedrijven.

Wat doen wij?

Verkeerd Geleverd koopt (rest)partijen op van groothandels. De partijen ontstaan door bijvoorbeeld foutieve bestellingen & (transport)schade. De groothandel mag deze producten niet meer doorverkopen aan de klant en deze artikelen blijven staan bij de groothandel. De partijen die wij opkopen bestaan uit nieuwe, incourante,overjarige of licht beschadigde materialen. Door deze partijen op te kopen kunnen wij de producten zeer scherp aanbieden aan de consument. Alle materialen die wij aanbieden zijn van A-merken uit de installatielijn. LET OP: Dit is een betere kwaliteit dan de bouwmarktlijn!
Merken waar wij mee werken zijn o.a.:
Albrand, Atag, Attema, Berker,  Betherma, Bonfix, Bosch, Bruynzeel, Busch Jeager, Comap, Cimberio, Daalderop, Danfoss, Duravit, Eaton Holec, Franke, Geberit, Gira, Grohe, Grundfos, Henco, Henrad, Ideal Standard, Intergas, Invacare, Jaga, Jika, Keramag, Kludi, Legrand, Lumiance, Mennekes, Nebiprofa, Novellini, Orcon, Osram, Philips, Pipelife, Radson, Raminex, Remeha, Stelrad, Thermic, Ubbink, Ucosan, Vaillant, Venlo, Viega, Villeroy & Boch, Walraven, Wisa, Zucchetti & Zwaagmetaal.

Profi Totaalpakket

U ziet op onze website in de linker kolom op de HOME pagina een kopje staan genaamd ‘Profi Totaalpakket’. Daarin kunt u alle producten vinden die wij kunnen leveren. Deze artikelen hebben wij niet op voorraad, maar kunnen we de volgende dag in huis hebben. Tenzij het een speciale bestelling is waar levertijd op zit. De prijzen genoemd in het Profi Totaalpakket zijn richtprijzen. Voor een uiterste prijs nemen wij altijd contact op met de groothandel.  De producten die wij voor u bestellen bij de groothandel kunnen wij niet zo scherp aanbieden als producten die via een partij binnen komen, maar ons streven is om altijd de goedkoopste te zijn!

Vragen & Opmerkingen

Voor vragen, opmerkingen of klachten mag u natuurlijk altijd bellen of mailen. We staan u graag te woord.

 

Vraag bij ons uw offerte aan en zie dat wij de goedkoopste zijn!

separator line
separator line Terug separator line